`

Δημοφιλείς ιστοσελίδες στην αρχική τους μορφή


Google:Το καλύτερο πράγμα σχετικά με το Google είναι...

οτι ποτέ δεν χρειάστηκε κάποιο πολύπλοκο και τρομερό σχεδιασμό και όπως θα δείτε δεν άλλαξε και πολύ απο τη δεκαετία του ’90 . Ένα απλό λογότυπο και λίγοι σύνδεσμοι απο κάτω είναι το κλειδί της επιτυχίας αν ρωτήσετε τους ανθρώπους της Google.

Online από το 1997
Yahoo
Κάποτε το Yahoo ήταν πολύ απλό και πολύ εύκολο να το εξερευνήσετε.  Σύνδεσμοι που βρίσκονταν ο ένας δίπλα στον άλλον, ποιοτηκά νέα, και απαλά χρώματα οδήγησαν το Yahoo στην κορυφή των ιστοσελίδων. Ήταν ο σχεδιασμός που καθόρισε τη μοίρα του Yahoo ή η μηχανή του Google που χρησιμοποιήθηκε για πολλά χρόνια;
Online απο το 1995
Facebook
Το Facebook είχε πάντα όμορφο σχεδιασμό. Ο συνδιασμός ενός όμορφου σχεδίασμού και μιας καλής ιστοσελίδας αναμφισβήτητα είναι ένα τυχερό λαχείο. Σε μικρό χρονικό διάστημα έγινε γνωστό και ανέβηκε στην τρίτη θέση των πιο δημοφιλών ιστοσελίδων. Προφανώς το spam που στάλθηκε ευθύνεται για αυτή την επιτυχία.
Online απο το 2004
Live
Αν ήσασταν ο Bill Gates ο ιδιοκτήτης της Microsoft σίγουρα θα είχατε τη δική σας ιστοσελίδα και σίγουρα  θα ήταν μια απο τις πιο δημοφιλείς. Το Live.com είχε κάποια λάθη στο σχεδιασμό ομως με καλή προώθηση και χρήματα όλα γίνονται, έτσι δεν είναι;
Online απο το 1994
YouTube
Φαίνεται οτι οι σχεδιαστές του YouTube και του Google είχαν τις ίδιες ιδέες. Δεν υπήρχαν πολλές αλλαγές στην ιστοσελίδα τα τελευταία χρόνια αλλα υπήρξε τεράστια αλλαγή στο περιεχόμενο και στην ταχύτητα φόρτωσης των video.
Online απο το 2005
MSN
Λίγα χρόνια πριν, όταν είχε σχέση μόνο με chat, δεν υπήρχε αμφιβολία για την επιλογή σας. Το MSN ήταν το πρώτο και το καλύτερο. Μόνο η εικόνα μιας πολύχρομης πεταλούδας ήταν αρκετή για να κάνει τους ανθρώπους να ξοδέψουν πολλές ώρες πληκτρολογόντας.
Online απο το 1994
Wikipedia
Ο συνδυασμός των links και η διάταξη των εικόνων σε ωθούσαν να συνεχίσεις να κάνεις κλικ. Δεν είναι μόνο ο σχεδιασμός που τραβάει τον κόσμο, αλλα και η ιδέα για μια ανοιχτή εγκυκλοπαίδεια προς όλο τον κόσμο.
Online απο το 2001
Blogger
Αυτός είναι ο ιστότοπος στον οποίο η Google πραγματικά έδωσε τα πάντα όσον αφορά το σχεδιασμό. Εκείνη την εποχή είχαν το καλύτερο site όσον αφορά το σχεδιασμό και τοποθέτησαν τις πληροφορίες τους στα καλύτερα δυνατά σημεία του site.
Online απο το 2000
Baidu
Ό,τι ειπώθηκε  για το Google ισχύει και για το Baidu. Αφού ο πληθυσμός της Κίνας είναι μεγάλος, και η επισκεψιμότητα του site είναι μεγάλη.
Online απο το 1999
MySpace
Υπάρχουν πολλά άτομα που είναι απογοητευμένα απο αυτό το site και όχι μόνο για το σχεδιασμό του. Παλαιότερα, ο σχεδιασμός του θεωρούνταν πολύ καλός. Οι ιστότοποι για διαμοιρασμό αρχείων έγιναν πολύ δημοφιλείς.
rokakias.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...