`

Σε επιφυλακή η Τροχαία για την επιστροφή των εκδρομέων


Από το πρωί της Δευτέρας (25/04) η Τροχαία θα... βρίσκεται σε επιφυλακή και στα δύο εθνικά οδικά δίκτυα, για τη διασφάλιση της ομαλής επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα. Με σύμμαχο τον καιρό η επιστροφή, καθώς παρά τις αραιές νεφώσεις, δεν αναμένεται να σημειωθούν βροχοπτώσεις.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αξιωματικών της Τροχαίας, οι ώρες αιχμής την Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα (25 και 26/04) στις δυο εθνικές οδούς θα είναι από τις 10 το πρωί έως τα μεσάνυχτα, ενώ η επιστροφή των Αθηναίων θα γίνεται σταδιακά εντός της εβδομάδας και θα ολοκληρωθεί την Πρωτομαγιά.

Από τις 15.00 έως τις 22.00 τη Δευτέρα (25/04) δε θα επιτραπεί η κίνηση φορτηγών στο ρεύμα εισόδου σε τμήματα της Παλαιάς και Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, στη Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στην Εθνική Οδό Ν.Μουδανιών – Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου.

Μέτρα θα λάβει η Τροχαία και σε σημεία όπου παρουσιάζεται αυξημένη κίνηση αυτές τις ημέρες όπως σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων, του ΟΣΕ, στα λιμάνια και στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ακόμη, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, τη Δευτέρα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιούν δρομολόγια βασισμένα σε πρόγραμμα Kυριακής του Πάσχα.

Οι συρμοί του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου στο τμήμα της γραμμής Μοναστηράκι – Πειραιάς θα κάνουν δρομολόγια ανά 15 λεπτά και στο τμήμα της γραμμής Αττική – Κηφισιά ανά 13 λεπτά. Στο Τραμ η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ανά 25 λεπτά.

Σημειώνεται δε, πως κινητοποιήσεις για την Δευτέρα του Πάσχα έχουν προγραμματίσει τα μέλη των επιτροπών αγώνα «δεν πληρώνω».

Ειδικότερα στις 17.00 θα σηκώσουν τις μπάρες στα διόδια Αφιδνών στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και στις 18.00 στα διόδια Ισθμού στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.



on-news.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...