`

Ελεύθερος με εγγύηση 5.000.000$ και “βραχιόλι” ο Στρος Καν


Το δικαστήριο της Νέας Υόρκης ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν απεδέχθη αργά σήμερα να αφεθεί ελεύθερος ο υπερασπιζόμενος που κατηγορείται για...
σεξουαλική επίθεση, με την καταβολή χρηματικής εγγύησης ενός εκατομμυρίου δολαρίων, έναντι του συνολικού ποσού εγγύησης 5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Οι δικαστές αποφάσισαν πως ο κ. Στρος-Καν θα τεθεί σε κατ οίκον κράτηση, θα ελέγχεται ηλεκτρονικά και θα χρειαστεί να παρακολουθείται από έναν ένοπλο σωματοφύλακα.
O Nτομινίκ Στρος-Καν “έχει πολλούς λόγους να διαφύγει εάν αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση” δήλωσε προηγουμένως  ο  εισαγγελέας του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης ενώπιον του οποίου ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση΄, απορρίπτοντας τη θέση της υπεράσπισής του που ισχυρίστηκε ότι ο κ. Στρος-Καν είναι ένας “σεβαστός άνθρωπος” που δεν θα επιχειρήσει να διαφύγει εάν η δικαιοσύνη αποφασίσει να τον αφήσει ελεύθερο με εγγύηση.
Οι ένορκοι αποφάσισαν την παραπομπή του σε δίκη για επτά κατηγορίες περιλαμβανομένης απόπειρας βιασμού και δύο πράξεις σεξουαλικής επίθεσης.
antinews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...