`

Ακόμα και τα πτώματα των …αδελφών Ντάλτον επέδειξαν οι ΗΠΑ


Τα πτώματα των μελών της συμμορίας “Dalton”, Bill Power, Bob Dalton, Grat Dalton και Dick Broadwell.
Ο θάνατος τους προκλήθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών μετά από μία αποτυχημένη ληστεία τράπεζας στο Coffeyville του Κάνσας, το 1892.
Τα πτώματα των (από αριστερά προς τα δεξιά), Tom McLaury, Frank McLaury, Billy Clanton, μέλη της συμμορίας “Clanton”, που σκοτώθηκαν από τον σερίφη Wyatt Earp και τους αδερφούς του, κατά την διάρκεια συμπλοκής στο “OK Corral” στο Tombstone της Αριζόνα, το 1881.
Τα πτώματα των «περιβόητων ληστών» "Μπόνι και Κλάϊντ", Bonnie Parker και Clyde Barrow, σε νεκροτομείο της Αρκαδίας της Λουιζιάνα, το 1934. Έπεσαν σε ενέδρα αστυνομικών που έκαναν «κόσκινο» το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν με 167 σφαίρες
Το πτώμα του διαβόητου John Dillinger. Σκοτώθηκε από πυρά ομοσπονδιακών πρακτόρων στο Σικάγο, το 1934.
Τα πτώματα των γιων του Saddam, Uday και Qusay, οι οποίοι σκοτώθηκαν σε επιδρομή του αμερικανικού στρατού στο κρησφύγετο τους στην Μοσούλη
Πλήθος δημοσιογράφων, την στιγμή που προσπαθούν να αποθανατίσουν την φωτογραφία του πτώματος του ηγέτη της Αλ Κάιντα στο Ιράκ, Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκάουι, στις 8 Ιουνίου 2006 στην Βαγδάτη. Ο Αλ-Ζαρκάουι, Ιορδανός, εκπαιδεύονταν στο Αφγανιστάν με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και σκοτώθηκε σε κοινή επιδρομή ΗΠΑ και Ιράκ.

antinews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...