`

Τι γίνεται όταν γυρνάς και δεν έχεις πια σπίτι;

Η Τράπεζα της Αμερικής κατάσχεσε το σπίτι ενός 82χρονου στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών κατά λάθος!


 Ο 82χρονος, Μπενίτο Σαντιάγκο επέστρεψε από τις διακοπές του σε ένα αδειασμένο σπίτι με μια πινακίδα κατάσχεσης και ένα μεγάλο λουκέτο στην πόρτα! Αρχεία επιβεβαιώνουν ότι το σπίτι του δεν ήταν για κατάσχεση.

 Η Τράπεζα της...
Αμερικής (Bank Of America) είναι γνωστή για κατά λάθος κατασχέσεις και στην συγκεκριμένη περίπτωση το λάθος έγινε στην διεύθυνση.

 Το σπίτι του κ. Σαντιάγκο έχει το νούμερο ‘4205’ και η κατάσχεση προοριζόταν για το ‘4255’. Αυτό που απ’ ότι φαίνεται μπέρδεψε τους υπεύθυνους ήταν το γραμματοκιβώτιο που ενώ από τη μία μεριά έγραφε ‘4205’ από την άλλη έλειπε το μηδέν.

 Κάποτε βέβαια υπήρχε ένα κτίριο με τον αριθμό ‘4255’ αλλά αφού δεν υπάρχει πλέον κόσμος πηγαίνει κατά λάθος στο σπίτι του κ. Σαντιάγκο. Θα περίμενε κανείς ότι η τράπεζα θα βεβαιωνόταν για την σωστή διεύθυνση προτού κάνει την κατάσχεση, αλλά απ’ ότι φαίνεται όχι…

 Όσο για τα πράγματα που κατασχέθηκαν από το σπίτι του κ. Σαντιάγκο, όπως αναφέρει ένας δικηγόρος ειδικός στις κατασχέσεις: «Δεν έχουμε πάρει ποτέ ούτε ένα κομμάτι των ιδιοκτησιών πίσω.»

http://www.protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...