`

Πρώτη ήττα της Εθνικής με Σάντος μετά από 17 παιχνίδια

Το σερί σταμάτησε στο 17. Ο Φερνάντο Σάντο έπειτα από 10 νίκες και 7 ισοπαλίες, γνώρισε την πρώτη ήττα ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος στο 18ο ματς επί των ημερών του: 1-3 από τη Ρουμανία, σε φιλικό στο Άλταχ της Αυστρίας, σε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην πρόσφατη ιστορία της.
Οι Ρουμάνοι που πήραν το ματς στα σοβαρά, σκόραραν με Τόρζε (17′), Τανάσε (61′) και Κίπτσιου (81′). Ισοφάρισε προσωρινά (34′) με εκτέλεση φάουλ ο Καραγκούνης για την Εθνική με την οποία έκαναν ντεμπούτο ο Κώστας Γιαννούλης, ο Στέλιος Μαλεζάς και ο Στέφανος Καπίνο. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έκανε πρεμιέρα σε ηλικία 17 ετών και 241 ημερών και κατέρριψε το ρεκόρ που κρατούσε από τις 16 Φεβρουαρίου 1972 ο Θωμάς Μαύρος που κατά της Ολλανδίας έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών και 261 ημερών!


Τα προκριματικά του EURO 2012 ολοκληρώθηκαν με τις ρεβάνς των μπαράζ και η Εθνική Ελλάδας τοποθετείται στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας. Το Euro του ερχόμενου καλοκαιριού θα διεξαχθεί από τις 8 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου σε Πολωνία και Ουκρανία, ενώ η κλήρωση των ομίλων θα διεξαχθεί στις 2 Δεκεμβρίου στο Κίεβο. Τα γκρουπ δυναμικότητας

Pot 1
Ουκρανία
Πολωνία
Ισπανία
Ολλανδία

Pot 2
Γερμανία
Ιταλία
Αγγλία
Ρωσία

Pot 3
Κροατία
Ελλάδα
Σουηδία
Πορτογαλία

Pot 4
Δανία
Γαλλία
Τσεχία
Ιρλανδία

http://www.trelokouneli.gr/2011/11/blog-post_4178.html#ixzz1dqvZaQUn
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...