`

Πανελλαδικές: Διαβάστε τις σωστές απαντήσεις των θεμάτων στα Λατινικά, στην Χημεία και στην Ηλεκτρολογία

Με τα μαθήματα των Λατινικών Θεωρητικής Κατεύθυνσης,Χημείας Θετικής,Ηλεκτρολογίας 
Τεχν. Κατεύθυνσης...
(κύκλος Τεχν/γιας-Παραγωγής) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών) συνεχίστηκαν σήμερα, Τετάρτη, οι Πανελλαδικές.

Η σημερινή διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων ξεκίνησε με μία μικρή καθυστέρηση στο μάθημα των Λατινικών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τα θέματα των Λατινικών των Εσπερινών διανεμήθηκαν στα Γενικά Λύκεια, ωστόσο πριν να φθάσουν στα χέρια των μαθητών διαπιστώθηκε το λάθος και διορθώθηκε.

Δύσκολα θέματα στην Ανάπτυξη Εφαρμογών λέει η ΟΕΦΕ


Πάντως, δύσκολα χαρακτήρισε τα θέμα της Ανάπτυξης Εφαρμογής σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον ο γενικός γραμματέας της ΟΕΦΕ Γιάννης Βαφειαδάκης, εκτιμώντας ότι θα συμπαρασύρει σε πτωτική πορεία τις βάσεις στο 2ο και 4ο επιστημονικό πεδίο.

Μάλιστα ο κ. Βαφειαδάκης εκτιμά ότι η πτώση στα δύο αυτά τα πεδία, που περιλαμβάνουν Πολυτεχνικές και Φυσικομαθηματικές σχολές, θα ξεκινά και από τα υψηλόβαθμα τμήματα. Ο συνδυασμός της κακής εικόνας των γραπτών σε Φυσική και Μαθηματικά καθώς και τα δύσκολα θέματα στο σημερινό μάθημα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι βάσεις θα κινηθούν πτωτικά από πάνω έως κάτω , όπως είπε ο κ. Βαφειδάκης.

Σε ότι αφορά στα Λατινικά τα θέματα κρίνονται ως κατανοητά και πιο εύκολα από πέρυσι. Η Χημεία κρίνεται ότι κινείται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Σημειώνεται ότι, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις ολοκληρώνονται την Παρασκευή με τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, που είναι μάθημα επιλογής, όλων των κατευθύνσεων


Δείτε παρακάτω τα σημερινά θέματα


Δείτε το σχόλιο στα λατανικά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...