`

Ο καιρός σήμερα...

Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα και στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις που τις...
θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, περιμένουμε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013. 

Παράλληλα, οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 30 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 29 βαθμούς στο Αιγαίο.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και κατά περιόδους τοπικά θυελλώδεις. Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής και περιορισμένη ορατότητα, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι.


www.meteo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...