`

Ο καιρός του Σαββάτου

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες 
βαθμιαία στα ηπειρωτικά 
θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές...
και τοπικές καταιγίδες περιμένουμε το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 19 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 21 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 22 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων ή καταιγίδων περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ν. Ευβοϊκό από βόρειες διεθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή καταιγίδας τις μεσημεριανές ώρες στα ορεινά περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.


www.meteo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...