`

Μαθήματα αποφυγής του ελληνικού λάθους από ΔΝΤ και Χάρβαρντ!!!

Η παραδοχή του «λάθους» του ΔΝΤ όσον αφορά την διάσωση της ελληνικής οικονομίας θα γίνει...
μάθημα και μάλιστα με την υπογραφή του ΔΝΤ και του Χάρβαρντ. 

Οι ιθύνοντες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σε συνεργασία με το edX, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό ο οποίος ιδρύθηκε από το Χάρβαρντ και το Τεχνολιγικό Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, θα προσφέρουν προσεχώς διαδικτυακά μαθήματα σε τραπεζίτες και υπουργικά στελέχη σε όλο τον κόσμο, για να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη.
Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι ανά τον κόσμο θα λαμβάνουν διαδικτυακά μαθήματα για την διαχείριση των χρεών και την ανάπτυξη μιας υγιούς οικονομίας, προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους λάθη με καταστροφικές συνέπειες. Το πρόγραμμα θα γίνει με σκοπό να διδάξουν «ριζοσπαστικές μεθοδολογίες και αναλυτική μελέτη, σε μια πλατφόρμα ανοιχτών πηγών», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.
«Η εκπαίδευση που παρέχουμε αποσκοπεί στην αύξηση της ικανότητας των υπαλλήλων να αναλύουν και να διαμορφώνουν υγιείς μακροοικονομικές και δημοσιονομικές πολιτικές» δήλωσε ο Sharmini Coorey, επικεφαλής του Ινστιτούτου του ΔΝΤ για την Ανάπτυξη Ικανοτήτων. Το ταμείο δήλωσε ότι τα μαθήματα θα συνδυάζουν την πολιτική οικονομικής ανάλυσης με τα εργαστήρια που ενσωματώνουν «εφαρμογές στον πραγματικό κόσμο, μέσα από τις εμπειρίες των μελών του». Το σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας, ως εκ τούτου, μάλλον θα μπορεί να προσφέρει στους «φοιτητές» πολύτιμες πληροφορίες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...