`

Ο καιρός του Σαββάτου

Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν 
και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στην Πελοπόννησο και τα ορεινά της...
Ηπειρωτικής Ελλάδας, περιμένουμε το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 26 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς μέτριους και στα βόρεια ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Βόρειο Ιόνιο νότιοι νοτιοδυτικοί έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι και μετά νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.


www.meteo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...