`

Η θέα εντυπωσιάζει αλλά... πόσο ψηλά είναι στ΄αλήθεια;;;

Κι όχι, βέβαια, επειδή φημίζομαι για την τόλμη 
μου,ούτε επειδή λατρεύω 
τα ύψη...
(το αντίθετο, μάλιστα!) θα αποφάσιζα ποτέ να σταθώ σε αυτόν το στενό τσιμεντόλιθο, θαυμάζοντας από κάτω μου το... κενό! 

Ο λόγος είναι εντελώς διαφορετικός! Με μια πρώτη ματιά οι εικόνες που βλέπετε μοιάζουν το λιγότερο τρομακτικές. Τουλάχιστον αυτή είναι η επιτυχία του Γερμανού φωτογράφου Christopher Hassler, ο οποίος παίζει με την... προοπτική και μπερδεύει κατά πολύ το θεατή.
perierga.gr - Με θέα που κόβει την ανάσα!
Μετά από μερικά λεπτά, όμως, κοιτάζοντας πιο προσεκτικά (γυρίστε το κεφάλι σας προς τα δεξιά, επίσης) θα καταλάβετε αμέσως τι συμβαίνει σε κάθε σκηνή. Ο νεαρός δεν κάθεται επάνω σε μια πέτρα ατάραχος, χαζεύοντας το κενό κάτω από τα πόδια του! Είναι απλώς ξαπλωμένος άνετα στο πεζοδρόμιο, ακουμπά τα πόδια του πάνω στην πέτρα και το «κενό» δεν είναι τίποτα άλλο από μια καμάρα στο τέλος του πλακόστρωτου, με σπίτια δεξιά και αριστερά!
perierga.gr - Με θέα που κόβει την ανάσα!
Οι γωνίες της κάθε λήψης, η σωστή τοποθέτηση του νεαρού τολμηρού «πρωταγωνιστή» αλλά και η θέση του φωτογράφου πριν πατήσει το «κλικ» δημιουργούν ένα εντυπωσιακό οπτικό εφέ στο θεατή, ένα παιχνίδι για τα μάτια, δηλαδή, και μια... ταραχή για την καρδιά! Το αποτέλεσμα πάντως είναι εντυπωσιακό, ενώ η θέα όντως... κόβει την ανάσα! Πάντως, εν τέλει, όλοι θα το τολμούσαμε! Σωστά;
perierga.gr - Με θέα που κόβει την ανάσα!
Πηγή: www.pinnokio.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...