`

Ο καιρός του Σαββάτου

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους θα πυκνώσουν δίνοντας παροδικές...
βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, περιμένουμε το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 28 στη Δυτική Ελλάδα, από 17 έως 30 βαθμούς Νότια Ελλάδα, από 17 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και βαθμιαία τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Τις βραδινές ώρες στο βορειοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν σε σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι και βαθμιαία τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως στα ορεινά περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι ενισχυόμενοι το βράδυ σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι.


www.meteo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...