`

Ο καιρός σήμερα...

Λίγες νεφώσεις,παροδικά αυξημένες στα κεντρικά 
και νότια,με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις μεσημεριανές και...
απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά και τα κεντρικά ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013. 

Τα φαινόμενα στη Δυτική Μακεδονία ενδέχεται τοπικά να είναι ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 19 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 26 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 32 βαθμούς στην Κρήτη και από 20 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα βόρεια ισχυροί 6 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή καταιγίδας τις απογευματινές ώρες στα ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.


www.meteo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...