`

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης στήνει «Πάρτυ» στον Κήπο του Μεγάρου

Μια βόλτα μαγική στο χρόνο, που σκοπό έχει,όχι μόνο να ξεσηκώσει τα «άγρια νιάτα του '83»,αλλά και να...
παρασύρει τους νεότερους στο κόσμο της αθωότητας του Λουκιανού Κηλαηδόνη, στήνεται στις 15 Ιουνίου στον Κήπο του Μεγάρου.


Στον καταπράσινο κήπο του Μεγάρου, ο Λουκιανός μάς καλεί αυτή τη φορά σε ένα garden-πάρτυ «έκπληξη όπως και τότε», με τον ίδιο στο πιάνο, την ορχήστρα και τους καλεσμένους φίλους του καλλιτέχνες και οδηγό τις ανεπανάληπτες εικόνες από το θρυλικό πάρτυ της Βουλιαγμένης, όπως τις αποτύπωσε ο κινηματογραφικός φακός.

Υλικά απαραίτητα για το πάρτυ του Λουκιανού: κέφι αστείρευτο, διάθεση για τραγούδι και χορό και για όσους επιθυμούν θέσεις... καθήμενων, με μια μικρή κουβέρτα ή ψάθα θαλάσσης, που θα απλώσουν στο γρασίδι.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και το Πάρτυ του -το διαχρονικό κι αγαπημένο τραγούδι του- μα πάνω απ'όλα η συναυλία-θρύλος στην πλαζ της Βουλιαγμένης, που 30 χρόνια πριν έγινε συνώνυμο του πρώτου καλοκαιρινού επίσημου ξεφαντώματος της σύγχρονης Αθήνας, επιστρέφουν… στον Κήπο του Μεγάρου.

Για όλους αυτούς, τους μουσικούς και τους θεατές, που έζησαν, έχουν να λένε και να θυμούνται εκείνη τη βραδιά με την πανσέληνο πάνω στην αμμουδιά, αλλά και για το κοινό που ονειρεύτηκε να είχε ζήσει την πρωτόγνωρη γιορτή που συγκέντρωσε πάνω από 70.000 άτομα (άλλες εκτιμήσεις ανεβάζουν τον αριθμό στις 100.000) σημειώνοντας το αδιαχώρητο σε όλη την παραλιακή λεωφόρο, από τη Βουλιαγμένη μέχρι τη λεωφόρο Συγγρού.

Πληροφορίες: Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, 210 7282333, είσοδος 12 ευρώ, στις 9 μ.μ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...