`

Ανθρωποφαγία στο ίντερνετ: Κάθε μέρα νέο γεύμα

Ανθρωποφαγία. 
Σήμερα:Φάε έναν ασθενή. Πρωταθλητής έχει οξεία λευχαιμία άρα παίρνει αναβολικά άρα είναι ντοπαρισμένος άρα...
«όπως έστρωσε θα κοιμηθεί» όπως έγραψε κάποιος.

Άνθρωποι που δεν σοκάρονται καν μπροστά στο άκουσμα της ασθένειας. Άνθρωποι που βγάζουν ψηφιακές διαγνώσεις. Άνθρωποι που πριν πληκτρολογήσουν δεν τους περνάει από το μυαλό ότι όλα είναι ρουλέτα και σε όποιον κάτσει η μπίλια. Λες και τους ίδιους δεν θα τους απασχολήσει ποτέ η ασθένεια, οι διάδρομοι του νοσοκομείου, οι εξετάσεις, ο κρύος ιδρώτας για τα αποτελέσματα.   

Πρωτόγονοι μέσα στα ψηφιακά σπιτάκια τους. Έτοιμοι να φορέσουν την προβιά και να πάρουν το ρόπαλο. Και όποιον πάρει ο χάρος. Άγρια ένστικτα αχαλιναγώγητα. Άνθρωποι που μιλάνε για ανθρώπους λες και μιλάνε για μηχανές. Δεν τους πιάνεις πουθενά. Έχουν την απάντηση για όλα. Έχουν την βεβαιότητα για όλα. Είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν τα πάντα.     

Δεν μπορούν να μπουν στη θέση του άλλου ούτε για λίγα δευτερόλεπτα. Δεν μπορούν να συναισθανθούν τον άγνωστο. Λες και οι ίδιοι δεν είναι από σάρκα και αίμα. Λες και οι ίδιοι είναι αθάνατοι και άφθαρτοι. Μιλούν για ανθρώπους παίζοντας τον ρόλο του «Πατέρα Παντοκράτορα». Στην πραγματικότητα είναι τόσο μικροί. Μικρά troktika που γράφουν ότι θέλουν.     

Υ. Γ   

Δεν είστε γιατροί. Κλείστε το στόμα σας μπροστά στις αιτίες που προκαλούν τις ασθένειες. Είναι δουλειά επιστημόνων. Και μόνο. 

Πηγή: www.lifo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...