`

Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά, ενδιαφέροντα και περίεργα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά φεστιβάλ!!!

Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα event 
στην Ευρώπη,γίνονται 
τους επόμενους...
3 μήνες, ρίξτε μια ματιά, αξίζει να τα παρακολουθήσετε αν σας βγάλει ο δρόμος σας. 

"Η καλύτερα, κάντε το δρόμο σας να σας βγάλει, πραγματικά αξίζουν τον...δρόμο!

Τρέχοντας με τους ταύρους, Pamplona (6 - 14 Ιουλίου)
- Τρέχεις, τρέχεις, τρέχεις όσο πιο γρήγορα μπορείς να ξεφύγεις από τους ταύρους που ξεχύνονται στα μικρά σοκάκια της πόλης. Δεν μπορεί να μην έχετε δει σκηνές στη τηλεόραση. Καιρός να δείτε και από κοντά τι παίζει.
North Sea Jazz Festival, Ολλανδία (12 - 14 Ιουλίου)
- Φιλοξενείται στο Rotterdam το κορυφαίο Jazz festival που συγκεντρώνει περισσότερους από 13,000 μουσικούς και μεγάλα ονόματα της Jazz μουσικής σκηνής.
Ο Γύρος της Γαλλίας (29 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
- Αν βρίσκεστε στη Γαλλία αυτό το διάστημα κάντε μια προσπάθεια να παρακολουθήσετε τουλάχιστο μια διαδρομή για να νιώσετε από κοντά το διασημότερο αθλητικό γεγονός της Γαλλίας.
Puck Fair, Ιρλανδία (10 - 12 Αυγούστου)
- Μια κλασική, παραδοσιακή ιρλανδέζικη γιορτή που γίνεται στις 10, 11 και 12 Αυγούστου εδώ και εκατοντάδες χρόνια, με διαγωνισμούς κοστουμιών, χορούς, κορυφαίες μουσικές εκδηλώσεις, κουκλοθέατρα, περίεργες παραστάσεις στο δρόμο και πολλά ακόμα.
La Tomatina, Ισπανία (28 Αυγούστου)
- Λίγο έξω από τη Valencia, στη πόλη Bunol, 20,000+ άνθρωποι μαζεύονται για μια επική μάχη που κρατάει μια ώρα περίπου και καταναλώνει 50 τόνους ντομάτας!
Edinburgh International Festival, Σκωτία (9 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου)
- Αυτό το ιστορικό καλλιτεχνικό φεστιβάλ ξεκίνησε το 1947, ενώ 400,000 επισκέπτες παρακολούθησαν τις περυσινές εκδηλώσεις, με παγκοσμίου φήμης όπερες, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.
Oktoberfest, Γερμανία (21 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου)
- Εεεε, δεν χρειάζεται συστάσεις!! Μπύρες, φαγητό, διασκέδαση(ΟΚ γερμανική διασκέδαση), "χέλγκε¨ς" και πάλι, μπύρες και φαγητό!! Στο Μόναχο φυσικά.
British Open, Σκωτία (14 - 21 Ιουλίου)
- Η Σκωτία είναι η γενέτειρα του γκόλφ και μπορείτε να βρεί περισσότερα από 550 γήπεδα για να παίξετε. Μπορείτε επίσης να μην παίξετε αλλά να δείτε μερικούς από τους σπουδαιότερους παίκτες στον κόσμο να αγωνίζονται.
Palio di Siena, Ιταλία (2 Ιουλίου & 16 Αυγούστου)
- Εντυπωσιακοί αγώνες με άλογα στη Piazza del Campo. Χιλιάδες θεατές στριμώχνονται για να δόυν θαραλλέους αναβάτες να τρέχουν γύρω από τη πλατεία σε μια εντυπωσιακή, παραδοσιακή ιπποδρομία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...