`

Ο καιρός σήμερα...

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με 
λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας...
στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία, στην Ήπειρο και στα ορεινά κυρίως τμήματα της Θεσσαλίας, περιμένουμε την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 32 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 29 στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, και στο Νότιο Αιγαίο νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ. Μέτριοι έως ισχυροί και βαθμιαία τοπικά σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο, ενώ το βράδυ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα ενισχυθεί στα 7 με 8 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιοι σχεδόν μέτριοι, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς και θα ενισχυθούν σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις που τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.


www.meteo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...