`

Film Noir σε 20 σκηνές

21 Μαΐου, μεσημέρι.  
Ο Αλεξέι Μίλερ της GAZPROM στο Μαξίμου.
Ζητεί  δεσμευτικές απαντήσεις από Α. Σαμαρά: 

1) Για τη στάση Ε.Ε. στη  Ρωσική εξαγορά της ΔΕΠΑ, 2) για τις άνω των 600 εκ ευρώ επισφαλείς  απαιτήσεις ΔΕΠΑ από ιδιώτες και Δημόσιο 3) Να μη καταπέσει η εγγυητική GAZROM για ΔΕΠΑ   εάν οι Βρυξέλλες πουν όχι. Σαμαράς : 1) Δε νομίζω,2) Θα τις εγγυηθούμε , αλλά θα έχετε και τη σύμβαση με ΔΕΗ, 3) ΟΚ.

22 Μαίου.  Μπαλτάκος,(Γεν. Γραμματέας Κυβέρνησης) διαψεύδει ότι η νομοπαρασκευαστική επιτροπή ενέκρινε το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη.

23 Μαΐου. ΤΑΙΠΕΔ προειδοποιεί κυβέρνηση ότι η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ κινδυνεύει καθώς υπάρχει εμπλοκή με τη  σύμβαση του Ταμείου με την κοινοπραξία των λαχείων (ΟΠΑΠ-Intralot).

25 Μαΐου. Προαναγγελία δημοσιεύματος  «Κλείνει η ΕΡΤ».

26 Μαΐου, βράδυ. «Έκπληξη» δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το δημοσίευμα περί ΕΡΤ διαψεύδοντας το.

27 Μαΐου
, μεσημέρι. Ανακοινώνεται  ότι η νομοπαρασκευαστική επιτροπή απορρίπτει το σχέδιο Ρουπακιώτη.

27 Μαΐου
, βραδυ. Σύσκεψη Πολιτικών Αρχηγών. Απορρίπτει ο Αντ. Σαμαράς το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη. Ερώτηση προς Κουβέλη :Τι είναι αυτό το email Ρεπούση για τη γενοκτονία των Ποντίων.

28 Μαΐου
, μεσημέρι. Βενιζέλος- Κουβέλης ανακοινώνουν κοινή νομοθετική  πρωτοβουλία με το σχέδιο Ρουπακιώτη.

28 Μαΐου απόγευμα. “Διαρρέει» στον τύπο και στα blogs  το email Ρεπούση .

30 Μαΐου Το Δ.Σ. της ΔΕΗ απορρίπτει την μακροχρόνια σύμβαση προμήθειας φυσικού αερίου από τη ΔΕΠΑ για την παραγωγή ρεύματος. Η μακροχρόνια σύμβαση και με ακριβή τιμή ήταν το αντί-δωρο της κυβέρνησης στη GAZPROM για τις επισφαλείς απαιτήσεις.

3 Ιουνίου. Μόσχα.  Ο Πούτιν  θέτει στο Μπαρόζο ερώτηση για GAZPROM και Ελλάδα. Παίρνει απάντηση «Ας δούμε πρώτα τη μεγάλη εικόνα Ε.Ε.-Ρωσία»

4 Ιουνίου. Ο Ρώσος πρεσβευτής στην Αθήνα ενημερώνει Μαξίμου ότι η GAZPROM δε θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό, ο οποίος εκπνέει στις 10 Ιουνίου.

5 Ιουνίου, πρωί .Το υπουργείο Οικονομικών ενημερώνει Μαξίμου και κόμματα  ότι αν εξαιρεθούν οι αγροτικές εκτάσεις από τη φορολογία ακινήτων τα νούμερα πέφτουν τραγικά έξω.

5 Ιουνίου, απόγευμα. Ο Γίρι Σμετζ, εκπρόσωπος  Emma Delta , νικητής  διαγωνισμού ΟΠΑΠ, ζητεί εκκαθάριση εκκρεμότητας με Λαχεία.Αλλιώς κινδυνεύει η εξαγορά/ιδιωτικοποίηση.

6 Ιουνίου. Συναγερμός στο λογιστήριο της ΕΡΤ «Να κλείσει εντός της ημέρας ο ισολογισμός 2012».Κατα νόμο έπρεπε, ήδη, να είχε κλείσει από τις 30 Απριλίου. Τώρα, όμως, επείγονται.

8 Ιουνίου. Ετοιμάζεται στου Μαξίμου η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

9 Ιουνίου, μεσημέρι. Θεσσαλονίκη. Μετά την ομιλία Σαμαρά στο προ συνέδριο ΝΔ οι υπουργοί της ΝΔ ενημερώνονται για την ΠΝΠ και ότι αυτή αφορά την ΕΡΤ. Και ότι δεν θα ζητηθεί να υπογραφεί από τους υπουργούς ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

9 Ιουνίου, βράδυ. Συνάντηση Σαμαρά-Βενιζελου-Κουβέλη στη Μουρούζη για ΠΝΠ και ΕΡΤ.

10 Ιουνίου μεσημέρι. Νιετ από GAZPROM.

11 Ιουνίου βραδυ. Μαξίμου:  «Η απόφαση GAZPROM  πέρα και έξω από εμάς».
Τα υπόλοιπα εώς τις 16 Ιουνίου είναι γνωστά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...