`

Water ski σε ένα από τα πιο φημισμένα ναυάγια της Ελλάδας

Ο ανερχόμενος πρωταθλητής Νικόλας Πλυτάς επιδόθηκε σε κόλπα με τη σανίδα του πάνω από το ναυάγιο 
της Ελευσίνας.

Το ξακουστό ναυάγιο της Ελευσίνας μετατράπηκε σε spot για κόλπα και φιγούρες από τον Νικόλα Πλυτά, πρωταθλητής στο waterski.   

Μισοβυθισμένο στο πλάι με κάποια σκουριασμένα σημεία του να εξέχουν στην επιφάνεια, το «Mediterranean Sky» είναι ένα από τα δύο πολυτελή πλοία των γραμμών Καραγιώργη που καθιέρωσε τη γραμμή Πάτρα-Ιταλία, παροπλίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και ρυμουλκήθηκε από το λιμάνι της Πάτρας το 1996, όντας το μοναδικό από τα 18 ναυάγια που είναι ορατό στον κόλπο της Ελευσίνας μέχρι και σήμερα. Θύμα μιας καταιγίδας, βρίσκεται τα τελευταία 10 περίπου χρόνια, μόλις 100 μέτρα από τη στεριά, να κοσμεί με ανατριχιαστικό τρόπο τον όρμο δίπλα από την παλιά Εθνική Οδό.   

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο εδώ >>       





























Σε αυτό το τοπίο και με ένα ιστορικό πλοίο ως «τερέν», ο νεαρός skier πραγματοποίησε περίτεχνα slides με τη σανίδα του πάνω στο μέταλλο, πολύ ψηλά jump-starts, turns, flips και 360's.   

«Νιώθω ότι έχω κάνει ένα μεγάλο βήμα για τον εαυτό μου πάνω σε αυτό το άθλημα. Ήταν μοναδική εμπειρία που έστω και με αυτόν τον τρόπο, το πλοίο αυτό ήρθε και πάλι για λίγο στη ζωή.», δήλωσε ο ενθουσιασμένος αθλητής του waterski, ενώ ο προπονητής του, Γιώργος Χατζής εξήγησε: «Ο Νικόλας σήμερα ρισκάρει τη σωματική του ακεραιότητα, αλλά αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα! Στα 10 του έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ και στα 11 πήρε διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έχει αμέτρητες διακρίσεις και ρεκόρ σε πανελλήνιο, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο και είμαι σίγουρος πως σύντομα θα μιλάμε για τον νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή». 

Πηγή: www.lifo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...