`

10 ελληνικές παραλίες που κάνουν τα όνειρα... πραγματικότητα!!!

Κολύμπησε, στήσαμε την ομπρέλα μας κάτω από 
το καυτό ήλιο, ήπιαμε τα καφεδάκια μας και τα...
δροσερά κοκτέιλ στα beach bar, παίξαμε ρακέτες, κάναμε πυργάκια στην αμμουδιά, επιτέλους σερφάραμε πάνω στα κύματα και όχι στο ίντερνετ και μπλα μπλα μπλα.
'Ολα αυτά τα ωραία πράγματα ζήσαμε σε δέκα μοναδικές παραλίες που σας τις φανερώνουμε για να βιώσετε και εσείς το "απίστευτο" στο μέγιστο, ενώ θα ξεστομίζετε το "δεν υπάρχει".

Αν θέλετε να κολυμπήσετε σε σεληνιακό τοπίο, τότε να επισκεφτείτε το Σαρακήνικο, στη Μήλο.
Τα Μαύρα Βόλια είναι από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες της Χίου. Μαύρη σαν καλιακούδα...
Σε αντίθεση με τη κοσμοπολίτικη" γωνιά" στη Χίο, η παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο θεωρείται ο παράδεισος του κάμπινγκ.
Έχει ψηφιστεί 11 φορές ως η καλύτερη ελληνική παραλία... Ε δε πρέπει να το επιβεβαιώσουμε και οι ίδιοι; Μα και βέβαια αναφέρομαι στο Μύρτο, στη Κεφαλονιά.
Κάτω από τα πεύκα, απλώνεται καταπράσινη η πισίνα (θάλασσα) και γύρω γύρω άσπρες πλάκες. Ονειρεμένη εικόνα που θα τη δείτε μόνο στο Μυλοπόταμο, στο Πήλιο.
Στη Νάξο στον Άγιο Προκόπιο οι αποχρώσεις των νερών εναλλάσονται το τυρκουάζ, το γαλάζιο και το πράσινο... Με φόντο την άσπρη άμμο!
Για τον όρμο Σαρτή στη Χαλκιδική, τη Μπανάνα στη Σκιάθο, το Γέρακα στη Ζάκυνθο και το Φοινικόδασος στη Κρήτη, τα λόγια είναι περιττά!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...