`

Όχι, αυτές ΔΕΝ είναι οι 12 Σύριες από το Χαλέπι

Πώς ορισμένοι μας δουλεύουν, ελπίζοντας 
να μας κάνουν να 
μισήσουμε ο ένας 
τον άλλο.

Βλέπω να αναπαράγεται στο facebook μια είδηση για "12 Σύριες που βιάστηκαν και σφάχτηκαν στο Χαλέπι". 

Το κοινοποιούν ο ένας μετά τον άλλον για να δείξουν τι "γίνεται στο βωμό του Ισλάμ".         

Οι φωτογραφίες είναι όλες μούφα. Κατά καιρούς χρησιμοποιούνται από διαφορετικούς λαούς εναντίον των γειτόνων τους.   

Στην -όχι αθώα- προσπάθεια να μισήσει ο ένας λαός των άλλων, φωτογραφίες σαν αυτές [ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ] χρησιμοποιούνται για μαύρη προπαγάνδα.    

Διάβασα στον τοίχο ενός Έλληνα στο FB, τι ακριβώς έχει γίνει με αυτό το θέμα.  

ΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ !! Το παραπάνω άρθρο είναι ενδεικτικό της ασταμάτητης μπουρδολογίας που έχει κατακλύσει τον τελευταίο καιρό το διαδίκτυο. 

Η συνταγή όπως πάντα η ίδια. Μια πιασιάρικη ιστορία που απαραιτήτως πλέον πρέπει να περιέχει δολοφονίες και βιασμούς, όπου συνήθως τα αθώα θύματα περιγράφονται ως Χριστιανοί και οι θύτες ως Μουσουλμάνοι. Παίρνει μόλις 2-3 λεπτά να ψάξει κάποιος τις φωτογραφίες μέσω Google και βρίσκει αμέσως πως οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μπορεί και πριν το...2008.   

Σε αρκετά sites η ιστορία αλλάζει δραματικά. Μπορεί ο φαντασιόπληκτος που ανέβασε το άρθρο στο Ελληνικό site να μιλάει για 12 γυναίκες από το Χαλέπι, όμως αλλού διαβάζουμε για:   

a) Κινέζικες φυλές που σφάζουν... παρθένες (!!!)(http://forum.5aa5.com/t51164.html),   

b) για Ταϋλανδούς κανίβαλους http://archive.kokchapress.com/index.php/component/content/article/5207-قربانی-کردن-دختران-در-تایلند-(-18)-صحنه-های-فجیع.html), κτλπ.   

Για να τελειώνουμε με τις μπούρδες που από αύριο θα διαβάζετε σε αρκετά Ελληνικά blogs. Οι φωτογραφίες είναι εμφανώς fake και έχουμε να κάνουμε με κραγμένη περίπτωση χρήσης Photoshop.   

Συμπέρασμα: Μην δέχεστε χωρίς κριτική σκέψη ό,τι βλακεία σας προωθούν.  

=======   

*Παίρνουμε συχνά σχόλια (που δεν τα δημοσιεύουμε) που λένε ακραία πράγματα όπως "Το ισλαμ ειναι εξ'ορισμου φασιστικο, δολοφονικο, μισογυνικο και παιδοφιλικο." / "Σκατά στο μυαλό τους" / "Ισλαμ= σκοταδισμος, δολοφονια, παιδοφιλια" και τέτοιες αφοριστικές απολυτότητες. Δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ αυτά τα σχόλια και ανατριχιάζω ακόμα και αναφέροντάς τα ως παραδείγματα εδώ.    

Ένας σχολιαστής μας όμως ονόματι "Αστικός Μύθος" έγραψε σε είδηση σχετική με το Ισλάμ - θέτωντας το θέμα σε ελαφρώς διαφορετική και πολύ πιο ψύχραιμη βάση:   

"Το ότι ο οργανωμένος χριστιανισμός ήταν πριν 200 ή 500 ή 1000 χρόνια φασιστικός είναι θέμα παλιάς ιστορίας αλλά όχι σύγχρονης πραγματικότητας. Σήμερα οι οργανωμένοι χριστιανοί, τουλάχιστον στην Ευρώπη είναι γραφικοί και ακίνδυνοι και δεν καίνε προξενεία και πρεσβείες εάν ζωγραφίσεις το Χριστό. 

Δε με αφορά τι λέει το Κοράνι ή κάθε βιβλίο, εδώ μιλάμε για το οργανωμένο Ισλάμ... το οργανωμένο Ισλάμ είναι μία φασιστική συμμορία που προωθεί το μισογυνισμό και το έγκλημα. Όπως δε θα ανεχτούμε τη Χρυσή Αυγή, έτσι δε θα ανεχτούμε οποιαδήποτε οργάνωση, θρησκευτική ή πολιτική που έχει σαν ιδεολογία της το έγκλημα και το φασισμό. Δε μιλάω για το Κοράνι, αυτοί οι κάφροι δεν έχουν διαβάσει καν το Κοράνι, μη μπλέκεις τα θεωρητικά κείμενα με τις οργανώσεις που υποτίθεται ότι τα αντιπροσωπεύουν.  

Όπως και το Ισλάμ ίσως σε 500 χρόνια θα είναι πια/πλέον μία ακίνδυνη γραφική ενασχόληση. Αυτή τη στιγμή περνάει το Μεσαίωνά του, το ισλαμικό κάψιμο των μαγισσών, την ισλαμική ιερά εξέταση, τις ισλαμικές σταυροφορίες. Μακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτή η περίοδος σκοταδισμού."  

Πηγή: www.lifo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...