`

Έχω και λίγα κυβικά, πάμε μια βόλτα;

Η απιστία συνδέεται με τη μάρκα του αυτοκινήτου 
που οδηγεί το «άτακτο» μέλος μιας σχέσης.


Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ένα βρετανικό site γνωριμιών μετά τη διεξαγωγή  σχετικής έρευνας.
Το site ονομάζεται Illicit Encounters και απευθύνεται σε παντρεμένους που αναζητούν νέες γνωριμίες και νέες διεξόδους για την αχαλίνωτη λίμπιντο.
Προσπαθώντας να διαπιστώσει ποιες μάρκες οδηγούν όσοι φαίνονται άπιστοι στο έτερον ήμισυ, χρησιμοποίησε σαν δείγμα 750 χιλιάδες μέλη του!
Πρόκειται για σοβαρή έρευνα, όχι σαν κάτι άλλες, που με μια χιλιάδα νοματαίους δείγμα βγάζουν Κυβέρνηση…
Από τις απαντήσεις των χρηστών, πιο επιρρεπείς στην απιστία εμφανίστηκαν οι οδηγοί αυτοκινήτων μάρκας Audi, με το 22,2% εξ αυτών να παραδέχεται ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις.
Το  77,8% ενδέχεται να μην είναι ειλικρινές, ή να μη θεωρεί απιστία το one night stand. Άλλωστε στο νομικό και σεξουαλικό «πολιτισμό» μας υπάρχει και το περιβόητο «στιγμιαίο» λάθος…
Την ασυνήθιστη λίστα συμπληρώνουν premium μάρκες, με τη BMW να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 13,8 % και τη Mercedes στην τρίτη (8,7%). Την πεντάδα με τις μάρκες που προτιμούν οι άπιστοι συμπληρώνουν οι Volvo (7,5%) και η Volkswagen (5,7%).
Με ΚΙΑ δηλαδή το πολύ να πας τη θεία στον οφθαλμίατρο…
Στην αντίπερα όχθη, οι κάτοχοι γαλλικών οχημάτων εμφανίζονται ως οι πιο πιστοί καθώς το ποσοστό όσων απατούν και οδηγούν Peugeot φτάνει μόλις το 0,38%. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Renault 0,51%. Η πεντάδα συμπληρώνεται με τη Rover (0,5%), τη Skoda (1%) και Hyundai (1,5%).
Προφανώς οι κάτοχοι των γαλλικών οχημάτων(για να μην τους βγάλουμε και ξενέρωτους) έχουν όλη την καλή διάθεση να απιστήσουν, αλλά τα οικονομικά δεδομένα δεν επαρκούν για «ανοιχτές».
Με την ευκαιρία οφείλουμε να επισημάνουμε πως η φορολογική πολιτική στη χώρα μας ευνοεί τους κατόχους πολυτελών οχημάτων κάτω των 1928 κ.ε., παρά το γεγονός ότι είναι πανάκριβα.
Τη «λυπητερή» την πληρώνουν οι κάτοχοι δίλιτρων και άνω ασχέτως αξίας κτήσης. Η κατηγορία αυτή αυξήθηκε κατακόρυφα επί Υπουργίας Παπαθανασίου, κατά την οποία μηδενίστηκε ο φόρος ταξινόμησης…
Άρα λοιπόν η φορολόγηση βάσει κυβικών εκτός από κατάφωρα άδικη, εκτός από ταξική, οδηγεί και σε ακραίες αδικίες κατανομής των επιπλέον σεξουαλικών συντρόφων.
Το ζήτημα είναι ακανθώδες και μόνη περίπτωση να επιλυθεί είναι η ρητή αναφορά του στο επικαιροποιημένο Μνη…μόνιο.
Μ.Ο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...