`

Τον πρώτο χρόνο σεξ, μετά... φίλοι

Το 50% των ζευγαριών που έχουν τέσσερα χρόνια σχέση κάνουν σεξ μερικές φορές μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με έρευνα.

Και ενώ στην αρχή της σχέσης θέλεις και θέλει «να το κάνετε συνέχεια»... σιγά - σιγά περνάτε σε άλλο επίπεδο! Κάνει λίγο να σε ακουμπήσει, μαζεύεσαι, και στο τέλος καταλήγετε και οι δύο να γυρνάτε ο καθένας στη δική του πλευρά του κρεβατιού διερωτούμενοι τι έχει συμβεί και το υπέροχο σεξ που κάνατε αρχικά, δε γίνεται τώρα πια. Τι να φταίει άραγε; 

Η έρευνα που έγινε για λογαριασμό του Lloydspharmacy Online Doctor δίνει την απάντηση. Ενώ λοιπόν στην αρχή το σεξ είναι καθημερινό, οι ερευνητές διαπίστωσαν πως καθώς προστίθενται χρόνια στη σχέση η ερωτική επιθυμία αρχίζει όλο και να μειώνεται. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα της έρευνας τα... μέλια σε ένα ζευγάρι αρχίζουν να στεγνώνουν μόλις συμπληρωθεί ο πρώτος χρόνος της σχέσης.

Το 50% των ζευγαριών που έχουν τέσσερα χρόνια σχέση κάνουν σεξ μερικές φορές μέσα στην εβδομάδα ενώ σιγά- σιγά ελαττώνεται η συχνότητά του σε μερικές ημέρες μέσα στο μήνα.

Το 15% των ζευγαριών που έχουν 15 χρόνια σχέση παραδέχθηκαν ότι κάνουν σεξ μόνο μερικές φορές το χρόνο.

Τέλος, το 40% των ερωτηθέντων περιέγραψαν τη σεξουαλική τους ζωή «καλή» ενώ το 76% παραδέχθηκε ότι «θα μπορούσε να είναι καλύτερη».


www.protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...