`

Ο καιρός του Σαββάτου

Καλό καιρό στις περισσότερες περιοχές 
της χώρας, αλλά και σποραδικές καταιγίδες...
μετά το μεσημέρι κατά τόπους στη Δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο, περιμένουμε το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 21 έως 34 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 24 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίοι οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις στα νοτιοανατολικά πελάγη. Μέτριοι και τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μετά το μεσημέρι.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι βόρειοι ισχυροί θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...