`

«Παντρεμένοι… αλλά όχι μεταξύ τους»

Η LA Times χαρακτηρίζει ξεκαρδιστικό αυτό το σλόγκαν του Noel 
Biderman ιδρυτή της...
Avid Life Media που έχει στην ιδιοκτησία της ένα από τα πλέον επιτυχημένα site, τo www.AshleyMadison.com

Πρόκειται για το site της απιστίας που, προσφάτως, ήρθε και στην Ελλάδα.

Το AshleyMadison.com βγήκε στον ιντερνετικό αέρα το 2002 και η βάση του βρίσκεται στον Καναδά. Απευθύνεται σε παντρεμένους που θέλουν να κάνουν εξωσυζυγική σχέση, αλλά και σε μόνους. Με μότο του «Η ζωή είναι μικρή. Κάνε μια σχέση», μετρά περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, το 70% των οποίων είναι άνδρες. Στην αρχική σελίδα του AshleyMadison.com η ένδειξη «Περισσότερα από 19.935.000 ανώνυμα μέλη» με ξαφνιάζει. Είναι τόσοι πολλοί εκείνοι που αναζητούν σχέση μέσω ίντερνετ; Φαίνεται πως είναι.

Ο 42χρονος Noel Biderman υποστηρίζει ότι το site του δεν προωθεί την απιστία λέγοντας πως μια ιντερνετική πλατφόρμα ή μια τηλεοπτική διαφήμιση δεν παρακινεί κάποιον να απιστήσει. Οι άνθρωποι, λέει, απατούν επειδή οι ζωές τους δεν λειτουργούν. Ο ίδιος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Δηλώνει πίστη στη σύντροφό του και παρά το γεγονός ότι το site σχεδιάστηκε εστιασμένο στις γυναίκες (αυτό το φούξια στην αρχική σχεδόν ζαλίζει), ο Biderman δηλώνει πως θα κατέρρεε αν η γυναίκα του «επισκεπτόταν» το site.

Τις τηλεοπτικές διαφημίσεις τις εμπνέεται ο ίδιος και συχνά είναι σε αμφισβήτηση. Όπως το 2009 που το NBC απαγόρευσε την προβολή διαφήμισης της πλατφόρμας στο Super Bowl. Το επιχειρηματικό μοντέλο του AshleyMadison.com διαφέρει από αυτό των Match.com και eHarmony καθώς βασίζεται σε πιστώσεις και όχι σε μηνιαίες συνδρομές. Όταν δύο μέλη αρχίζουν μια συνομιλία, ο ένας από τους δύο πληρώνει 5 μονάδες για την έναρξη.

Σε ρεπορτάζ του abc η Karen (το 2009) αγαπά το σύζυγό της όμως μετά από μεγάλη αποχή από το σεξ κατέφυγε στο ashleymadison.com. Δηλώνει πως έχει βελτιώσει το γάμο της ενώ βρίσκεται μέσα σε μια μακροχρόνια εξωσυζυγική σχέση και δεν νιώθει, πια, υπέρβαρη και ανεπιθύμητη. Η φωνή που επιμελείται το σπικάζ ωστόσο λέει, κατά τη γνώμη μου, το πιο εύστοχο απ’ όσα έχουν ειπωθεί. «Είναι σαν να ψωνίζεις στο ebay»… Έχω την άποψη πως ο έρωτας, παράνομος ή μη, πρέπει να ’ναι «σαν να μη γίνεται αλλιώς». Να τον θέλεις σαν να μη γίνεται αλλιώς και έτσι πολύ να τον ερωτεύεσαι.


www.protagon.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...