`

Ο καιρός σήμερα...

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας 
στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν δίνοντας...
παροδικές βροχές και καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα και στα ορεινά κυρίως τμήματα των υπόλοιπων περιοχών, περιμένουμε την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013. 

Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι τοπικά ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 30 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 32 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίοι οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και κατά περιόδους τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν δίνοντας σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κατά τις βραδινές κυρίως ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.


www.meteo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...