`

Άντρες γουρούνια ή γυναίκες κότες;

Τι διάβασα και έκανα καινούριο συκώτι μόλις 
τώρα στα γαλλικά μπλογκς, παίδες μου αγαπημένοι;


Ότι μια από τις χιλιάδες γκόμενες του Ντομινίκ Στρος Καν, μια Βραζιλιάνα που τη λένε Μαρτσέλα Ιακούμπ, κυκλοφόρησε βιβλίο με τίτλο «Η πεντάμορφη και το τέρας» στο οποίο βγάζει όλα τα άπλυτα σώβρακα του παρατρίχα προέδρου της Γαλλίας στα φόρα (εδώ που τα λέμε τυχεροί οι Γάλλοι που η Αμερικανίς καμαριέρα τον έδωσε. Αν γινόταν αυτός πρόεδρος, αντίο, ω περίφημη γαλλική κομψότης - αφού θα κυκλοφορούσαν άντρες και γυναίκες με τσίγκινο σωβρακάκι)
Το τι γράφει η τέως δε λέγεται. Πρώτα απ’ όλα αποκαλύπτει ότι αυτό το παχουλό αγόρι δεν είναι αγόρι, είναι γουρούνι. Για να είμαστε δίκαιοι είναι μισό αγόρι, μισό γουρούνι. Αυτό, θα μου πεις, το ξέραμε. Το καινούριο είναι πως η Βραζιλιάνα βρίσκει ότι το γουρούνι είναι το καλύτερο μισό αυτού του υβριδικού όντος: Είναι ευφάνταστο, απολύτως βρωμιάρικο κα γουστάρει. Αντίθετα, το ανθρώπινο μισό έχει πρόβλημα, σου λέει, γιατί δεν έχει τίποτα ανθρώπινο. Ο τύπος διασύρθηκε από τα μίντια όλης της Γης για το φεστιβάλ παρτούζας που υπήρξε η ζωή του, βρίστηκε από όσες γυναίκες είχαν την ατυχία να βρεθούν στον δρόμο του (όλες μαρτυρούν πως μόλις τον γνώριζες και του έδινες το χέρι, αμέσως σου έβαζε το δικό του χέρι εκεί που δεν θα έπρεπε να μπαίνει ούτε το δικό σου, που λέει ο λόγος), έτρεψε σε φυγή ακόμα και τη γυναίκα του, αλλά στα παπάρια του, στην τελική. Βρήκε άλλη επίσημη γκόμενα, ψόφια για δημοσιότητα, την πήρε αλά μπρατσέτα και έκανε επίσημη εμφάνιση στις Κάννες στην πρεμιέρα της ταινίας που εξιστορεί την ούμπερ ανώμαλη ζωή του.
Errare humanum est θα μου πείτε (εάν είχατε την υπομονή να μάθετε τη λατινικήν όπως εγώ). Αλλά, ρε παίδες, σοβαρά τώρα, αυτό δεν είναι errare, είναι ξεράστε. Σχεδόν όλοι οι λεγόμενοι μεγάλοι άνδρες ήταν πολύ μικροί στο κρεβάτι (γιατί τέτοια γαμικουλίαση μόνο συμπλέγματα κατωτερότητας μπορεί να την τρέφουν) αλλά τέτοιος τιραμόλας είχε να εμφανιστεί χρόνια. Μέχρι και τη Βαλερί Τριερβελέρ, σύντροφο του προέδρου Ολάντ, πήγε να χουφτώσει ο ανώμαλος. Σου λέει, μου έφαγες εσύ την προεδρία, θα σου φάω εγώ την γκόμενα κι έτσι θα αποδειχτεί ποιος έχει το μεγαλύτερο πουλί - διότι η μονάδα μετρήσεως της ανδρικής αξίας (ακόμα και σήμερα; Ναι, ακόμα και σήμερα, δυστυχώς, στους άνω των 35) είναι το πουλί. Ε, λοιπόν, αν ο Ολάντ αξίζει 3 πουλιά, ο Στρος Καν βαθμολογείται με ένα σμήνος (μεταναστευτικό σαν τα χελιδόνια. Σήμερα χουφτώνω εδώ, αύριο αλλού. Να μην πλήξουμε, κιόλας).
Ωραία, κορίτσι, την είπες στο ανδρικό γουρούνι, ικανοποιήθηκες τώρα; Ουχί, παίδες μου αγαπημένοι. Γιατί μια και πιάσαμε την ανάλυση των ζώων, περισσότερο από το ανδρικό γουρούνι (που δεν με αφορά στο κάτω-κάτω) με διαολίζει η "γυναίκα κότα". Ξέρετε ποια είναι αυτή, όλοι έχουμε από μία στη ζωή μας. Στη ζωή του Ντομινίκ υπήρξαν πολλές: η γυναίκα του, φερ’ ειπείν, που μολονότι ήξερε καλά πως δεν παντρεύτηκε παπαδοπαίδι, τον «στήριζε» με στόχο να γίνει κυρία Προέδρου και τον άφησε στα κρύα του λουτρού μόλις κατάλαβε πως το ίματζ του υπέστη ανήκεστο (ή ανήκουστο που έλεγε και μια θειά μου) βλάβη και δεν πρόκειται να βγει παρά μίστερ You Porn.
Δεύτερη η Βραζιλιάνα γκόμενα που του κάθισε ωραία-ωραία για να μπορέσει μετά να γράψει ένα κίτρινο βιβλιαράκι καταγγέλλοντάς τον και να χεστεί στα φράγκα.
Με λίγα λόγια, παίδες μου αγαπημένοι, μου ανεβάζει την πίεση το θλιβερό στερεοτυπικό ζεύγος όπου ο κύριος πηδάει για να επιβεβαιώσει το εγώ του και η κυρία πηδιέται για να ανέλθει. Μ’ αυτά και μ’ αυτά κακοποιήθηκε το σεξ ανά τους αιώνες και φτάσαμε σήμερα εμείς να έχουμε συνδέσει το κρεβάτι μόνο με ένα ωραιότατο 8ωρο ύπνο. Μα, έχουμε άδικο; Τόσοι υπολογισμοί, τόσο παραφουσκωμένες προσδοκίες, τόσα συμπλέγματα, τόση ψυχανωμαλία, τόση μικροπρέπεια, τόση διαπλοκή - δε γαμείς, θα πάω για ύπνο, σου λέει ο άλλος. Και πάει. Καληνύχτα σας.
(Τι θυμήθηκα τώρα; Τη συνέντευξη της Γιάννας με αφορμή το αυτοβιογραφικό έργο της My greek drama που ήταν πραγματικό δράμα αφού δεν ντράπηκε να δηλώσει ότι «η γυναίκα έχει στη διάθεσή της πολλά όπλα. Τα χρησιμοποίησα όλα». Οk, μαντάμ, μας σκοτώσατε.)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...