`

«Άνθρωπος, το χειρότερο ζώο»


Την άμεση αντίδραση των φιλόζωων της Πτολεμαΐδας προκάλεσε η κτηνώδης συμπεριφορά απάνθρωπων αγνώστων...που πλημμύρισαν με φόλες το κέντρο της πόλης, προκαλώντας τον ομαδικό θάνατο  δεκάδων αδέσποτων αλλά και οικόσιτων ζώων. Μάλιστα, τα ανθρωπόμορφα τέρατα δεν δίστασαν να σκορπίσουν τα θανατηφόρα «μεζεδάκια» στο Παλιό Πάρκο, όπου παίζουν ανυποψίαστα δεκάδες μικρά παιδιά.
     
Μέλη φιλοζωικών σωματείων αλλά και απλοί πολίτες γέμισαν την πόλη με αφίσες στις οποίες απεικονίζεται η φρικτή εικόνα ενός κουταβιού, που ξεψύχησε μέσα σε φρικτούς πόνους στα χέρια τους, μπροστά στα μάτια περαστικών και παιδιών. Στις αφίσες, αναφερόταν ένα μήνυμα στους αδίστακτους δράστες, το οποίο έγραφε:
«Συγχαρητήρια! Απέδειξες ότι ο άνθρωπος είναι το χειρότερο ζώο»!
     
Ωστόσο, η μαζική αγανάκτηση και η κινητοποίηση δεν πτόησαν τους απάνθρωπους δολοφόνους που επανέλαβαν την φρικιαστική πράξη τους και στην περιοχή των κοιμητηρίων της Αγίας Τριάδας, όπου βρέθηκαν νεκρά και άλλα αδέσποτα σκυλιά και γάτες. Μάλιστα, το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη δίπλα στο κτίριο της αστυνομικής υποδιεύθυνσης Πτολεμαΐδας κι αυτό έκανε τους φιλόζωους να καταγγείλουν την τοπική ΕΛ.ΑΣ. για αδιαφορία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...