`

Η ανασφάλεια είναι χειρότερη από την φτώχεια

Φέτος στην ΔΕΘ ο κόσμος θα έχει μια ακόμη ευκαιρία να ακούσει την άποψη της ΝΔ, μέσα από τα χείλη του Σαμαρά, με την ιδιαιτερότητα όμως, ότι αυτή τη φορά όλοι μα όλοι γνωρίζουν, πως θα μιλάει ο εν δυνάμει πρωθυπουργός.

Θα  ήθελα λοιπόν να επισημάνω την ανάγκη αυτή την φορά η παρέμβαση του προέδρου της ΝΔ να μην επικεντρωθεί μόνο στην οικονομία. Αλλά να ασχοληθεί ο Α. Σαμαράς και με τα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τον νεοέλληνα, και κυρίως το μέγιστο ζήτημα της ασφάλειάς του, που άπτεται της αθρόας λαθρομετανάστευσης, και της εν γένει εγκληματικότητας.
Είχα γράψει κάποτε πως η ανασφάλεια μπορεί να είναι πιο επικίνδυνη από την φτώχια. Τουλάχιστον στον ψυχολογικό τομέα.  Η πείνα, κουτσά στραβά, αντιμετωπίζεται. Ο φόβος όχι. Ως χώρα ήμασταν επί χιλιάδες χρόνια φτωχοί. Οι Έλληνες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ήταν ανέκαθεν πένητες. Μεροδούλι μεροφάι. Και όμως, η Ελλάδα όχι μόνο επιβίωσε, όχι μόνο πρόκοψε, αλλά στάθηκε υπόδειγμα για τους ξένους, και μάλιστα  ουκ ολίγες φορές.
Αυτό όμως που συμβαίνει σήμερα με την έξαρση της εγκληματικότητας, δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία μας. Ο φύσει ξένοιαστος και φιλόξενος, κοινωνικότατος Έλληνας μετατράπηκε σε καχύποπτο φοβισμένο ανθρωπάκι. Καταντήσαμε να αισθανόμαστε όλοι εν δυνάμει θύματα, κλειδαμπαρωμένοι από παντού, και μη γνωρίζοντας από πού θα μας έρθει το επόμενο χτύπημα. Και αυτό έγινε εξαιτίας της γενικευμένης λαθρομετανάστευσης, της απουσίας πολιτικής αντιμετώπισής της, της παραβατικότητας, της εγκληματικότητας, και της ατιμωρησίας.
 Επειδή λοιπόν πιστεύω πως η υπερβολική χαλαρότητα του δικαστικού και σωφρονιστικού μας συστήματος είναι για άλλες εποχές… παχέων αγελάδων, που όμως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Επειδή θεωρώ πως η, και καλά, ανθρωπιστική μας διάθεση ως λαού, μας έχει καταντήσει χωματερή των απανταχού κακοποιών και λαθρομεταναστών.
Επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι και οικονομική κρίση να μην είχαμε, η έξαρση της εγκληματικότητας θα συνέχιζε να υπάρχει, εξαιτίας της παρουσίας εκατομμυρίων «ξένων σωμάτων», που είδαν φως και μπήκαν.
Επειδή βαρέθηκα να ακούω τις ψυχοπονιάρικες αηδίες των δήθεν αριστερών, ότι δηλαδή οφείλουμε να είμαστε φιλόξενοι και μεγάθυμοι απέναντι στους τριτοκοσμικούς «πρόσφυγες», που έχουν καταλάβει τα… φανάρια, και τα κέντρα των πόλεων μας.
Επειδή, επειδή, επειδή… αφιερώνω το παρακάτω απόσπασμα από την εφημερίδα Ο Κόσμος του Επενδυτή, σε όλους όσους «διεθνιστές», «προοδευτικούς», βάζουν τους ξένους τυχάρπαστους επάνω από τους Έλληνες, και σε όσους «δημοκράτες» θεωρούν ότι το να μας σφάζουν οι κάθε λογής Τσετσένοι και Μαροκινοί μέσα στα σπίτια μας αποτελεί δημοκρατικό τους δικαίωμα, που οφείλουμε να το σεβαστούμε.
Αφιερωμένο επίσης,  εξαιρετικά, σε όλους όσους πιστεύουν ότι και χωρίς τους ξένους εισβολείς, την ίδια εγκληματικότητα θα είχαμε, και πως όποιος επισημαίνει το αντίθετο είναι σώνει και καλά ρατσιστής! Πριν λοιπόν διαβαστεί, ας θυμηθούμε ότι η Ελλάδα έχει πληθυσμό 10-11 εκατομμύρια, εκ των οποίων υποθέτω ότι τα 9 τουλάχιστον είναι γηγενείς, οι υπόλοιποι: Ξένοι, νόμιμοι και μη. Έτσι για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης.
Τι λέει λοιπόν η εφημερίδα;
«Το αρχηγείο της ΕΛΑΣ αναλύει τη συμμετοχή των αλλοδαπών στα διάφορα αδικήματα, σχηματίζοντας την εικόνα ότι οι παρανόμως διαμένοντες έχουν σημαντική συμβολή στην αύξηση των κυριότερων δεικτών.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία α` εξαμήνου 2011, στις ανθρωποκτονίες οι γνωστοί δράστες είναι μοιρασμένοι. Για τις 140 εξιχνιασμένες ανθρωποκτονίες (συνολικά τελέστηκαν 92, ενώ 86 ήταν οι απόπειρες) κατηγορούνται 100 ημεδαποί και 100 αλλοδαποί.
Για τις 8.372 εξιχνιασμένες κλοπές (συνολικά καταγγέλθηκαν 48.262 περιπτώσεις κλοπών και 2,513 απόπειρες κλοπής), η ασφάλεια έχει σχηματίσει δικογραφία για 4.707 ημεδαπούς και για 3.833 αλλοδαπούς.
Την πρωτιά έχουν οι αλλοδαποί στις ληστείες και στις πλαστογραφίες. Σε σύνολο 3.363 ληστειών και 144 αποπειρών ληστειών, έχουν εξιχνιαστεί οι 947 και έχουν κατηγορηθεί συνολικά 562 ημεδαποί και 651 αλλοδαποί…. Η ίδια σχεδόν εικόνα υπήρχε και πέρσι, με εξαίρεση τους αλλοδαπούς δράστες κλοπών, που ήταν τότε περισσότεροι από τους Έλληνες, 3.583 αλλοδαποί έναντι 2.928 ημεδαπών, το α` εξάμηνο του 2010».

Λοιπόν; Τα παραπάνω δεν τα λέω εγώ, ούτε βγήκαν από κάποια ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής. Είναι τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΑΣ.9 εκατομμύρια Έλληνες, απέναντι σε 2 εκατομμύρια ξένους (χοντρικά). Και όμως η αναλογία στο έγκλημα είναι 50/50 στη καλύτερη περίπτωση.
Τι άλλο να πούμε; «Φέρτε μας κι άλλους; Αντέχουμε»!!!
Αλλαγή μεταναστευτικής πολιτικής εδώ και τώρα, και αυστηρότερη δικαστική και σωφρονιστική αντιμετώπιση του εγκλήματος.
‘Έτσι απλά. Πριν δούμε φαινόμενα Νορβηγίας και κατά δω μεριά…
Γίναμε Σικάγο προ πολλού.
Μη γίνουμε και Μογκαντίσου…. (ή και Όσλο).

http://www.antinews.gr/2011/09/07/120760/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...