`

Ο καιρός σήμερα...

Κακοκαιρία με βροχές 
και καταιγίδες, πυκνές χιονοπτώσεις στα 
ορεινά καθώς και σε ημιορεινά τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας 
και σημαντική ενίσχυση 
των νοτίων ανέμων, περιμένουμε την Πέμπτη 
24 Ιανουαρίου 2013.


Τα πιο ισχυρά φαινόμενα θα εντοπίζονται τις πρωινές ώρες στη Δυτική Ελλάδα, τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στη βορειοανατολική χώρα και τις βραδινές ώρες στα Ανατολικό Αιγαίο. Το βράδυ στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά ο καιρός θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 0 έως 6 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 12 στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 14 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα με τις μέγιστες στην Ήπειρο να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες, από 9 έως 17 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 17 στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή ενίσχυση σε θυελλώδεις και παροδικά πολύ θυελλώδεις, στρεφόμενοι το βράδυ σε νοτιοδυτικούς ισχυρούς μέχρι σχεδόν θυελλώδεις. Ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες με βελτίωση του καιρού το βράδυ, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με μικρή εξασθένηση.

Παροδικές βροχές ή καταιγίδες και βελτίωση του καιρού το βράδυ, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις με σημαντική εξασθένηση το βράδυ.


http://www.meteo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...