`

Ο καιρός σήμερα...

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2013.


Τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια ορεινά ενδέχεται να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 25 στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 27 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 26 βαθμούς στο Αιγαίο.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι σρεφόμενοι κατά τη διάρκεια της ημέρας σε νότιες μέτριους και πιθανόν τοπικά ισχυρούς. Ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο, ενώ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα πνέει με εντάσεις έως 6 και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Καλό καιρό με αραιές νεφώσεις και ψύχρα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις και αρκετή ψύχρα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα νότιοι μέτριοι.


www.meteo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...