`

Ο καιρός της Κυριακής

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα 
δυτικά και βόρεια και τις πρωινές ώρες στα νησιά...
του Βορειοανατολικού Αιγαίου και λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά περιμένουμε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013. 

Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από τη Β. Αφρική, κυρίως στα κεντρικά και νότια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 18 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 19 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα νοτιοδυτικά έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις όπου τις πρωινές ώρες θα είναι αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα ενισχυθούν σε ισχυρούς 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.


www.meteo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...