`

Το αληθινό πρόσωπο του Τζοχάρ Τσαρνάεφ.

Δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες κατά τη σύλληψή του βομβιστή της Βοστώνης. 

Μετά το σάλο που προκάλεσε το εξώφυλλο του περιοδικού Ρόλινγκ Στόουν με τον Τζοχάρ Τσαρνάεφ, το περιοδικό Boston Magazine αποκαλύπτει το αληθινό πρόσωπο του βομβιστή της Βοστόνης. 

Το περιοδικό δημοσίευσε μια σειρά από ανέκδοτες φωτογραφίες από τη νύχτα της σύλληψης του 19χρονου, στις οποίες απεικονίζεται να βγαίνει λαβωμένος από τη βάρκα, στην πίσω αυλή ενός σπιτιού, όπου είχε προσπαθήσει να βρει καταφύγιο. 
  





Το υλικό έδωσε στο περιοδικό ο φωτογράφος της αστυνομίας της Μασαχουσέτης, Σον Μέρφι. Αυτή είναι η απάντηση του Μέρφι στο εξώφυλλο του Ρόλινγκ Στόουν. Ο ίδιος θεωρεί ότι το να προβάλλει κανείς με αυτό τον τρόπο το «πρόσωπο του τρόμου», είναι προσβλητικο για τις οικογένειες των θυμάτων. Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μετά τη δημοσιοποίηση των εν λόγω φωτογραφιών, ο Μέρφι τέθηκε εκτός υπηρεσίας.   

Ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ, μαζί με τον αδερφό του Τάμερλαν φέρονται να οργάνωσαν και να εκτέλεσαν τη διπλή βομβιστική επίθεση τον περασμένο Απρίλιο στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, όπου δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν. Ο Τάμερλαν σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης.     

ΠΗΓΗ: Euronew

www.lifo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...