`

Ο καιρός σήμερα...

Ηλιοφάνεια στα ανατολικά και νότια και νεφώσεις 
στα κεντρικά και βόρεια, βαθμιαία αυξημένες...
στα ηπειρωτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 25 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 23 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς και από 25 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 29 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενισχυόμενοι τις απογευματινές ώρες σε μέτριους 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και νότια η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι.


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχοπτώσεις και πιθανότητα τοπικών καταιγίδων στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...